Vedlikehold

For å ha glede av dine nye møbler fra Fagerheim lengst mulig, anbefaler vi å følge noen enkle vedlikeholdsråd:

Rengjør overflaten på møbelet regelmessig da mye smuss vil forårsake ekstra slitasje på tekstilet. Tørr smuss fjernes fra overflaten på sofaen med lett støvsuging, en tørr klut eller en myk børste.

 

Fjern flekker med en gang

Bruk kun rensemidler eller anbefalte rengjøringsmidler fra varehuset der du kjøpte møbelet. Middelet prøves først på et lite synlig sted. En god rens skal fjerne både vann- og oljebaserte flekker. Noen typer vanskelige flekker er dessverre umulig å fjerne. For å unngå flekker som setter seg, skal møbelet rengjøres så fort som mulig. Husk at en fersk flekk er alltid lettere å bli kvitt enn en gammel!

Bank løse puter

Ved transport, kan det oppstå folder og rynker på møbelet som vil bli glattet ut igjen i løpet av noen dager. For å fremskynde prosessen, kan du banke putene slik at folder og rynker glattes ut. Løse puter som er myke, bør bankes regelmessig for å beholde formen.

Vi anbefaler ikke å sitte på de delene av møbelet som ikke er beregnet for det. Dette gjelder spesielt for ryggstøtten, men man bør også være forsiktig med armlener.

Hold møbelet unna varmekilder

Materialene som er brukt til produksjonen av møbelet er brennbare, og møbler skal derfor alltid stå minst 40 cm fra alle typer varmekilder for å unngå brann.

For mer informasjon om vedlikehold og rengjøring, er du velkommen til å kontakte ditt nærmeste Skeidar-varehus.